مزایای بهداشتی مبتنی بر شواهد چای کامبوچا :

 

 

کمبوچا یک چای تخمیر شده است که هزاران سال است که مصرف می شود.

 

نه تنها دارای همان مزایای سلامتی مانند چای است - بلکه سرشار از پروبیوتیک های مفید نیز هست.

 

کامبوچا همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها است ، می تواند باکتری های مضر را از بین ببرد و ممکن است به مبارزه با چندین بیماری کمک کند.

 

در اینجا براساس شواهد علمی ، 8 مزیت برتر سلامتی کاموچا ، براساس شواهد علمی ذکر شده است.

 

1. کامبوچا یک منبع بالقوه پروبیوتیک است

تصور می شود کامبوچا از چین یا ژاپن سرچشمه گرفته است.

 

این ماده با افزودن سویه های خاص باکتریها ، مخمرها و شکر به چای سیاه یا سبز ساخته می شود ، سپس به آن اجازه می دهد تا برای یک هفته یا بیشتر تخمیر شود (منبع 1Trusteded).

 

در طی این فرایند ، باکتریها و مخمرها فیلمی شبیه قارچ را روی سطح مایع تشکیل می دهند. به همین دلیل kombucha به عنوان "چای قارچ" نیز شناخته می شود.

 

این حباب یک کلونی همزیستی زنده باکتریها و مخمرها یا یک SCOBY است و می تواند برای تخمیر کوموچای جدید مورد استفاده قرار گیرد.

 

فرآیند تخمیر باعث تولید اسید استیک (همچنین در سرکه یافت می شود) و چندین ترکیب اسیدی دیگر ، میزان کمی از الکل و گازهایی که آن را گازدار می کنند (منبع 2Trusted) است.


معرفی کالاها و فواید آنها

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کامبوچا ,تخمیر ,شواهد ,مخمرها ,باکتریها ,منبع ,شواهد علمی ,براساس شواهد ,بهداشتی مبتنی ,مزایای بهداشتی ,مزایای بهداشتی مبتنی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

باران بهاری کنکور موفق بدون قیمت نخریم نکات حقوقی Ronnie رزمنده فصل باران شومورته